meni zapri meni

DK Jesenice je eden izmed  drsalnih klubov v Sloveniji, ki uspešno deluje že kar nekaj let. Iz naših vrst izhajajo številni državni prvaki v vseh starostnih kategorijah. Nastopamo na tekmovanjih doma in po svetu, ter se udeležujemo raznih drugih prireditev kot je nastop ob prihodu Dedka Mraza in drsalna novoletna revija na Bledu.
Drsalci so na treningih razdeljeni v skupine. Začetniki svojo drsalno pot začnejo v skupini, ki trenira trikrat tedensko po eno uro. Tu se otrok nauči osnov in pravilnega drsanja. Na predlog trenerja, željo staršev ali otroka, pa lahko kadarkoli prestopi v tekmovalno ekipo, kjer so treningi bolj pogosti.
Treningi tekmovalne ekipe potekajo vsak dan, razen nedelje, enkrat ali dvakrat dnevno po tedenskem razporedu. V jutranjih in opoldanskih urah je trening na ledu, trikrat tedensko pa je tudi kondicijski trening.
Urniki se menjavajo v torkih, objavljeni pa so na internetni strani ŠD Jesenice, prejemate pa jih lahko tudi po elektronski pošti.

 

V primeru, da je v klubu včlanjenih več otrok ene družine, plača prvi otrok celotno vrednost, vsak naslednji otrok pa polovico mesečnega prispevka.
Treniranje umetnostnega drsanja razvija vse tisto, kar mlad človek potrebuje za uspešen vstop v življenje: delavnost, samostojnost, samodisciplino, osebno urejenost in odgovornost, številne in različne izkušnje. Družina in šola vsega tega ne zmoreta; tudi zato, ker je umetnostno drsanje za otroka več kot samo šport.
Otroka lahko vpišete v klub tako, da pošljete otrokove podatke na mail DK Jesenice ali pa pokličete na tel.:  041 44 44 14 (Suzana Aupič)

Vljudno vabljeni!